پیشگام رهایی

پیشگام رهایی

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

متن زیر به قلم شهید نواب صفوی ، رهبر فدائیان اسلام نوشته شده است .این متن خطر نفوذ استعمار نوین را هشدار میدهد ، متن زیر به عنوان سرمقاله روزنامه "منشور برادری" ارگان رسمی فدائیان اسلام به چاپ رسیده بود .


در اینده ای نه چندان دور تمایل دارم مطالبی از مبارزه پیشگامان جهاد و مقاومت علیه استعمار رو نشر بدم ، چیزی که در این بازخوانی ها شخصا بهش برخوردم تقابل دو دیدگاه "قدرمقدور" و نگاه "ارمانی" و البته علت نگر به حوادث ما وقع بود . تقابلی که امروزه نیز وجود دارد ، ان شاءالله در بازخوانی های اینده به این تقابل می پردازیم .

 شناخت نواب صفوی از استعمار نو ، و نفوذ اون به کشور در متن زیر کاملا روشن هست .


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ شهریور ۹۴ ، ۱۲:۴۸
پیشگام رهایی


از یه جایی باید شروع کرد ، 

محور این شروع شدن هم خود خودم هستم ، وگرنه غیر ، کاری نمیتونه بکنه ..


باید از یه جایی بعضی دغدغه ها و مسائل زندگی و روزمره ات  رو بریزی دور تا بزرگ بشی تا عرصه دیگه ای بروت باز بشه .


از یه جایی باید رابطه ات رو با خیلی ها قطع کنی .ادمهایی که خیلی کوچک اند .. ادمهای نفهم . حتی اقتضاء زمان و حالت را باید به هم زد و ازین جماعت دور شد .


روفقای کتاب خوان ، و مبانی خوان و اهل روضه و اشک و گریه بهترین روفقا برایم هستند . بودن با ادم های خارج از این ، بسیار اذیتم میکند ..


دیدن علما جدا برای ما بنی ادم لازم است و خوب ما را سر حال می اورد ، این را چند روز پیش که خیلی درب و داغون بودم و از سر بیکاری و بیحالی و برا تفنن  ( کرمی که خیلی از ما داریم )از یه عالم سوالی پرسیدم فهمیدم .. خدایا ما را جدا مکن از مجالس علمایت  .


.. و شد انچه باید میشد .

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۷ شهریور ۹۴ ، ۱۹:۴۴
پیشگام رهایی


* حضرت امیر به یکی از فرمانده هانش توصیه میکند که در حوادث و بحران ها وقتی کار ها سخت و اختلاف زیاد میشود با جماعتی که تورا یاری میکنند کار را انجام بده و با عصیان گران پیکار کن .و با کسی که مطیع توست از کسی که یاریت نمی دهد بی نیازی جو ، زیرا کسی که از پیکار ناخشنود است ، نبودنش بهتر از بودنش و در خانه نشستنش بهتر از به یاری برخاستنش است ..



* مدت زمان زیادی این مساله فکرم را بخودش مشغول کرده بود که چرا جماعت مذهبی ، که ظاهر و دغدغه و هدف یکسانی دارند ، نمیتوانند کار را جلو ببرند و با گذر زمان دچار گسستگی و چند دستگی میشوند.

اما امروز مساله برایم کمی شفاف شده است . بزرگ ترین مشکل این جماعت نبود اخلاق و رشد سرکش هوای نفس میباشد که ناشی از بی توجهی به مساله اخلاق فردی و جمعی است ، مغفول ماندن اخلاق و تربیت اخلاقی فردی و جمعی که در گیر و دار کارهای دینی و مقدس  . و  تصوری که گویا مجریان امور دینی خود بی نیاز از مراقبه های اخلاقی اند . فارغ از انکه مجری امور دینی بودن مراقبه زیاد تری نیاز دارد، مراقبه ای فردی برای مراقبت و دور شدن از اسیب هایی که مجریان امور دینی دچار ان هستند ، و مراقبه ای کاری ، تا اثار وضعی بعضی مسائل در کار کم شود ، و نفوذ و تاثیر کار بیشتر گردد.


یکی از بزرگترین معضل هایی که بنده دراین جمع ها دیده ام . معضل " من ام " هست .عده ای خیلی سریع زودتر از انچه فکرش را بکنید "من " میشوند. سهولت دسترسی به اطلاعات و اخبار دم دستی با ابزار الات ارتباط جهانی  توهم همسان و هم سطح بودن با اساتیدی که عمر خود را در تحقیق و تدبر گذاشته اند  را ایجاد کرده است .
 انقدر " من ام " به سرعت رشد میکند که هر "من"ی کار را به سمتی میکشد ، و نزاعی دائمی بین این "من ام " ها رخ میدهد ، نزاع پوچ متوهمان تخصص و تدبر و شناخت ، به اسم دین و انقلاب و جهاد و مجاهده .. 


این معضل ناشی از عمل گرا شدن و اصالت پیدا کردن کار و هدف و نادیده گرفتن وسیله رسیدن به ان است ، و توهم ما همیشه خوبیم ، چون یک بخش وسیعی از وسیله های رسیدن به هدف ارتباط تنگاتنگی با مجری ان دارد ..و مجری ، فاعل یا  رهرو خود بخشی از وسیله است .


و بدون مراقبه مجریان به عنوان یک فرد ، و مراقبه جمعی زمانی که این مجریان گرد هم میایند تا رذائل فردی خود را بر روی هم تلم بار کنند و رذیلتی جمعی و جدیدی خلق کنند نمیتوان کاری جمعی را پیش برد ، هرچند این کار برچسبی دینی و انقلابی داشته باشد ،و این مساله را نمیتوان به مراقبه های فردی نیز واگذار کرد .

مراقبه جمعی مطمئنا یک اقدامش باید جلوگیری از نفوذ "من ام " ها لااقل قبل از اصلاح شدن به حلقه تصمیم ساز باشد . تا مانع از مختل کار و پاشیده شدن جمع باشد ، با چنین مراقبه ای در گذر زمان بدنه متخصصان متعهد ، همواره گسترش میابد 
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۶ شهریور ۹۴ ، ۱۸:۰۶
پیشگام رهایی


 بعضیا مساله نفوذ امریکا رو علم کردن ، و خواستار وحدت همه با همه و بر سر همه چیز شده اند .
انچه نباید در این وحدت گرایی فراموش شود . دو چیز است .
1- وحدت حول چه چیز ؟
2-وحدت برای چه ؟

مطمئنا وحدت باید حول ارمانها و اهداف انقلاب اسلامی برای نابودی تمامی مظاهر کفر و شرک و ظلم و اماده سازی جامعه جهانی برای ظهور عدالت گستر گیتی باشد . نه یک وحدتی با مدارایی با دامنه بی نهایت که هر گروه و جریانی در ان قرار گیرد .


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ شهریور ۹۴ ، ۱۷:۰۴
پیشگام رهایی